Mikä on Aurana?

Aurana on erikoistunut yritysten, yhdistysten ja organisaatioiden matkailupalvelujen kehittämiseen 40 vuoden kokemuksella ja laajalla kontaktiverkolla. Aurana Oy on perustettu 2018.

Soila Palviainen on Aurana Oy:n toimitusjohtaja, Visit Finland Akatemiavalmentaja, ja 40 vuotta matkailualalla töitä tehnyt innostunut innostaja, ja sparraaja. Vuosikymmenet kypsyttivät Soilan perustamaan vuonna 2008 oman yrityksen vauhdittamaan matkailuyrittäjien toimintaa. Kokemusta on sekä alueellisesta yhteistyöstä ja yritysten markkinoinnista. Soila toimi valtakunnallisen kulttuurimatkailun katto-ohjelman projektipäällikkönä vuosina 2011-2013.

Simo Palviainen toimii Aurana Oy:n kehitysjohtajana, hän on yhteiskuntatieteiden tohtori (YTT). Simo on maaseudun ja matkailun kestävän kehityksen ja ympäristöpolitiikan asiantuntija.

Auranan tehtävät

Monet matkailuyritykset tarvitsevat sparrausta mikä sopii hyvin Auranan toiminnan ytimeen: jokaisen asiakkaan omien tarpeiden mukaiseen kehittämiseen. Markkinoinnin, tuotekehityksen, asiakashallinnan ja koulutuksen eteen tehtävä sparraaminen ja yhteistyö uudistavat ja kohentavat asiakasyritystä.

Auranassa työskennellään yksittäisten yritysten kanssa niiden omista tarpeista lähtien. Aurana on kanssakulkija joka tekee yksilöllistä yhteistyötä. Silti luennot, kyläillat, tuotetyöpajat, markkinointi, viestintä, verkostotoiminta ja graafinen tuotanto ovat myös ydiosaamista.

Soila Palviaisen vuosikymmenien kokemus matkailumarkkinoinnin kehittämisestä ja Simo Palviaisen erikoisosaaminen yhteiskunnallisista, maaseudun kehittämistä koskevista ja ympäristöasioiden hallinnasta muodostavat kehittämisen keskeisimmät voimavarat.

Lisäksi laajassa asiantuntijaverkostossamme työskentelee digiosaamisen, graafisen suunnittelun, myynnin ja markkinoinnin muita ammattilaisia, aina tarpeen mukaan.

Auranalla on vahva kokemus myös kulttuurimatkailusta ja kylämatkailusta.

Yritystiedot:
Aurana Oy
Ketunpesäntie 17
80260 Joensuu
0451290199
Y-tunnus: 2948076-5